Stuur nu via WhatsApp

Digitale vacature campagnes

Bij enplooi draait alles rond het inzetten van onze digitale wervingskracht om bedrijven te helpen nieuw talent aan te trekken op een moderne en doelgerichte manier.

Onze missie is duidelijk: de juiste kandidaten aantrekken op een digitale en doelgroep-specifieke manier. Want mensen op de juiste plek ontplooien zich beter. Dit begint met een op maat gemaakte digitale vacaturecampagnes strategie vanaf 500 euro per week.

90%

succes rate

14032023-bu-shoot-68 1

De voordelen voor jouw bedrijf

Group 48095921

Digitale campagnes zijn een stuk goedkoper dan traditionele rekruteringsbureaus. Door een eerste online selectie bespaar je er ook nog eens tijd mee.

We maken het makkelijk: kandidaten vullen simpelweg een formulier in.

Gemiddeld gezien worden vacatures sneller ingevuld dan op de traditionele manier.

Het potentiële bereik van je campagne is eindeloos. Zoek je talent in West-Europa? Geen probleem. Wij vinden jouw talent, zelfs buiten België.

Het is gemakkelijk en moeiteloos. De CV’s komen rechtstreeks in jouw mailbox binnen.

Wij versterken jouw HR-team door geïnteresseerde kandidaten aan te leveren, jij behoudt de controle over het rekruteringsproces.

Bereik ons snel en gemakkelijk via WhatsApp

Hoe gaan wij te werk?

14032023-bu-shoot-86 1
14032023-bu-shoot-102
julian-christ-0I21xHfgw0E-unsplash
14032023-bu-shoot-37 1
05102023-enplooi-shoot-29

Stap

1

Een persoonlijke aanpak voor de juiste kandidaten

We starten altijd met een grondige doelgroepanalyse. Samen met jou identificeren we jouw ideale kandidaten. Of het nu gaat om ervaren professionals of frisse talenten, we vinden de kandidaten die perfect bij jouw bedrijf passen.

Stap

2

Beelden en teksten die aanspreken

Onze campagnes combineren pakkende beelden en teksten die niet alleen de aandacht trekken, maar ook mensen raken. We willen potentiële kandidaten inspireren en aanmoedigen om te solliciteren. Heb je zelf nog geen sprekende beelden van jouw bedrijf en medewerkers? Geen probleem, wij bieden ook fotoshoots en video shoots aan.

Stap

3

Het juiste platform voor jouw vacatures

Nadat we je doelgroep beter hebben leren kennen en alle voorbereidingen hebben getroffen, nemen we het voortouw bij het kiezen van de ideale digitale platformen. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Google of zelfs TikTok, we hebben een goed idee waar jouw potentiële kandidaten online vertoeven. Hier presenteren we jouw vacatures en brengen ze onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Stap

4

Campagne optimalisaties

Voor topkwaliteit houden we een scherp oog op jouw campagnes. Op basis van onze data-analyses maken we de benodigde optimalisaties, wat zorgt voor een vlotte en kwalitatieve toestroom van kandidaten.

Stap

5

Ontvang de sollicitanten rechtstreeks in je mailbox!

Gegevens van geïnteresseerde kandidaten stromen moeiteloos je mailbox binnen, en met ons bewerkbare document wordt je opvolging efficiënt en eenvoudig.

Stap

6

Live dashboard

Enplooi’s all-in-one oplossing voor het moeiteloos lanceren, managen en opvolgen van vacaturecampagnes en kandidaten is nu live.

Met ons gebruiksvriendelijk dashboard kun je:

  • Tijd besparen: Automatiseer repetitieve taken en laat AI je helpen de perfecte kandidaat te vinden.
  • Efficiënter werken: Beheer al je vacatures en sollicitaties vanuit één platform.
Boek een demo

AI-powered

14032023-bu-shoot-113 (1)

Ontdek hoe je meer kandidaten aantrekt!

Heb je vragen of wil je meer te weten komen over hoe enplooi jouw bedrijf kan ondersteunen in het aantrekken van de juiste kandidaten?