Stuur nu via WhatsApp

Employer branding watte?

Employer Branding is simpel gezegd; hoe je bedrijf door je medewerkers en de buitenwereld wordt gezien als werkplek. Als je vandaag langdurig talent wil aantrekken, dan moet je laten zien waarom het loont om deel uit te maken van jouw bedrijf.

Wat maakt jou anders dan andere werkgevers? Wat zijn de waarden en cultuur van jouw bedrijf? Dit analyseren we samen en nadien zetten we dit om in sterke communicatie met behulp van beelden en teksten.

IMG_6591

Hoe gaan wij te werk?

Stap

1

boostu-shoot-herentals-2022-70

Analyse van jouw bedrijfscultuur

We starten met jou. Wat voor bedrijf zijn jullie? Wat voor kandidaten willen jullie aantrekken? Jouw werkgevers imago in beeld brengen en versterken is ons doel. Samen bepalen we een content strategie, waarbij we jou als werkgever in de kijker zetten.

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/brainstorm.svg

Interactieve brainstorm bij jou op kantoor

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/analyse.svg

Wij maken een analyse van jouw bedrijf

Stap

2

Langdurige en permanente visibiliteit

Van een fotoshoot tot het opfrissen van jouw vacaturetekst. Wij helpen jou met alle stappen in jouw employer branding verhaal.

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/fotoshoot.svg

Fotoshoot

Na een grondige analyse van jouw vacatures, huisstijl en ideale kandidaten, zorgen wij voor een unieke inkijk in jouw bedrijf via een fotosessie. Vervolgens worden deze foto’s grafisch ondersteund en gebruikt in jouw vacaturecampagnes.

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/videoshoot.svg

Videoshoot

Wil jij snel en langdurig aandacht trekken? Dan is video de perfecte oplossing! Nadat jouw bedrijfswaarden duidelijk zijn, starten we met het uitwerken van een script. Nadien komen wij bij jou langs om jouw bedrijfscultuur in beeld te brengen!

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/contentplanning.svg

Contentplanning

Wij stellen een gedetailleerde social media contentplanning op. Hiermee lanceren we op maat gemaakte content op jouw sociale mediakanalen en zorgen we voor een soepele overgang tussen informatieve bedrijfsposts en aantrekkelijke employer branding content.

https://www.enplooi.be/wp-content/uploads/2024/07/webpagina.svg

Vacature webpagina

Wij voorzien op onze website een webpagina specifiek voor jouw bedrijf. Hier worden jouw vacaturetekst en beelden nogmaals in de kijker gezet. Potentiële kandidaten krijgen de optie om via deze pagina te solliciteren en hun gegevens komen automatisch binnen in jouw persoonlijk dashboard.

14032024-shoot-enplooi-20
DSC00562
05102023-enplooi-shoot-29
14032023-bu-shoot-86 1
DSC00442 1

Wil jij een professionele foto/videoshoot?

Onze creatieve professionals staan klaar om jouw bedrijf(scultuur) visueel tot leven te brengen. Contacteer ons vandaag nog!

De voordelen voor jouw bedrijf

Group 48095921

Efficiënter aanwerven

Jij geeft een oprechte inkijk in jouw bedrijf, waardoor jouw kandidaten weten wat hen te wachten staat. Door jezelf duidelijk te positioneren, spreek je slechts een bepaalde doelgroep aan. Zo minimaliseer jij de kans op een mismatch!

Verlicht de workload van jouw HR

Ondersteun jouw HR-afdeling door permanente visibiliteit te creëren. Wij ondersteunen jou met een hogere instroom van kandidaten, maar jullie behouden alle controle bij de verdere opvolging.

Zonder mensen, geen merk

Aanwerven is nog steeds duurder dan retentie. Zie jouw werknemers als ambassadeurs van jouw bedrijf. Via employer branding verhoog jij het engagement en betrokkenheid van zowel kandidaten als huidige werknemers.

Maar het is meer dan dat…

Last-minute een oplossing moeten zoeken is passé. Met behulp van employer branding is jouw bedrijf langdurig en permanent voorbereid op de zoektocht naar nieuw talent.

Contentcreatie

Met behulp van foto’s en video’s brengen wij jouw verhaal tot leven. Potentiële medewerkers krijgen een kijk binnen jouw bedrijf en krijgen een tastbaardere blik op de jobinhoud en hun toekomstige collega’s. Bekijk hieronder ons werk.

Kopie van enplooi-acv-5977

Campagne Fotoshoot

ACV Limburg

23042024-alfaline-shoot-54

Campagne Fotoshoot

Alfa Line

Screenshot-2022-10-13-at-11.22

Videoshoot l Trefdag Digitaal Vlaanderen

Atos

Screenshot-2023-03-06-at-09.25

Videoshoot

Conduterra